Beste (les)leden,


Allereerst willen we jullie een leuk, gezellig maar vooral gezond en sportief 2019 wensen!

Als bestuur en commissies willen we daar op paardengebied in ieder geval ons beste voor doen.


Over een aantal weken (4 februari) beginnen alle lessen, behalve de menlessen, alweer.

Zoals het er nu naar uitziet blijven de lesdagen en tijden hetzelfde als vorig seizoen maar

natuurlijk willen we, net als voorgaande jaren, graag van jullie weten of je eventueel graag naar een andere dag of tijd  zou willen en of je nog wensen of ideeen hebt met betrekking tot de lessen.

We proberen zoveel mogelijk om aan jullie wensen en ideeen te voldoen maar jullie zullen begrijpen dat dat niet altijd lukt.

Je reactie mag je sturen naar Petra Aanen:


familieaanen@kpnplanet.nl

of

0657351921


Alvast bedankt!!Er staan weer nieuwe activiteiten georganiseerd door de activiteitencommissie op de kalender, waaronder schriktraining op vrijdagavond 8 maart, zet ze vast in je agenda!!!


 

Een kleine impressie van een grootse show van PSV de Giessenruiters & Manege de Schakel tijdens de paardenmarkt van 2018.

Het weer was lekker warm, de sfeer goed en de samenwerking heel gezellig!!

 

 

 

 


 

Beste Giessenruiters,

 

De afgelopen anderhalve maand heeft een kleine testgroep een nieuwe app uitgeprobeerd bij Manege de Schakel. Aangezien we tevreden zijn met de resultaten willen we deze app nu graag introduceren bij iedereen die gebruik maakt van de rijbakken bij Manege de Schakel. Het grootste voordeel daarvan zal zijn dat het gebruik van de binnenbak deze winter overzichtelijker zal worden. Daarbij is het handig om te zien of de buitenbanen 'open' zijn bij slecht weer en wie, wat, wanneer gebruikt.

De app kunt vinden door in de App Store/Google Play te zoeken op Horse Info. U vindt dan een app met het volgende logo: 
https://www.horse-info.nl/assets/img/logo.png

De installatie kost eenmalig €2,29. De vervolgstappen wijzen voor zich. Zorg er ook voor dat u het levensnummer van uw paard bij de hand hebt. Mocht er iets niet lukken of bij vragen dan kunt u contact opnemen met info@manegedeschakel.nl

We vertrouwen erop dat iedereen die gebruikt maakt van de faciliteiten de app gaat gebruiken zodat we allemaal op een prettige, makkelijke en overzichtelijke manier de banen kunnen gebruiken.

Alvast bedankt!!

Manege de Schakel

 

 


Yehhhh!!!

Het is weer gelukt om paardenaccomodatie 'De Dop' https://www.paardenaccommodatiedop.nl/ 

te boeken voor een nieuwe versie van 'Giessenruiters on tour'!

Onderstreep 10, 11 en 12 mei 2019 vast dik in je agenda om mee te gaan met het gezelligste en mooiste paarden uitje van de Giessenruiters!!