Een kleine impressie van een grootse show van PSV de Giessenruiters & Manege de Schakel tijdens de paardenmarkt van 2018.

Het weer was lekker warm, de sfeer goed en de samenwerking heel gezellig!!

 

 

 


 

 De winterstop van de menlessen is weer ingegaan zodat de 'Giessenruiters'rijbaan op dinsdagavond langer vrij is, check de horseinfo app voor de beschikbaarheid!!!


 

Beste Giessenruiters,

 

De afgelopen anderhalve maand heeft een kleine testgroep een nieuwe app uitgeprobeerd bij Manege de Schakel. Aangezien we tevreden zijn met de resultaten willen we deze app nu graag introduceren bij iedereen die gebruik maakt van de rijbakken bij Manege de Schakel. Het grootste voordeel daarvan zal zijn dat het gebruik van de binnenbak deze winter overzichtelijker zal worden. Daarbij is het handig om te zien of de buitenbanen 'open' zijn bij slecht weer en wie, wat, wanneer gebruikt.

De app kunt vinden door in de App Store/Google Play te zoeken op Horse Info. U vindt dan een app met het volgende logo: 
https://www.horse-info.nl/assets/img/logo.png

De installatie kost eenmalig €2,29. De vervolgstappen wijzen voor zich. Zorg er ook voor dat u het levensnummer van uw paard bij de hand hebt. Mocht er iets niet lukken of bij vragen dan kunt u contact opnemen met info@manegedeschakel.nl

We vertrouwen erop dat iedereen die gebruikt maakt van de faciliteiten de app gaat gebruiken zodat we allemaal op een prettige, makkelijke en overzichtelijke manier de banen kunnen gebruiken.

Alvast bedankt!!

Manege de Schakel

 


 

 

 Zaterdag 15 september hebben we onder perfecte omstandigheden onze laatste onderlinge wedstrijd/clubkampioenschap van 2018 verreden.

Activiteiten Commissie super bedankt voor jullie inzet, en Manege de Schakel voor het gebruik maken van de faciliteiten!

Er zijn deze dag ook foto's gemaakt die binnen 3 weken op onderstaande site te zien en bestellen zijn:
https://marlenevaleriephotography.weebly.com

De uitslagen van het clubkampioenschap zijn als volgt:
Mennen: Rianne de Ruyter
Wedstrijdruiters: Jeanine van Zessen
Niet wedstrijd ruiters: Mosja Mennema
Springen pony's: Bernice de Jong
Springen paarden: Marrigje Mesker

Alle clubkampioenen...van Harte gefeliciteerd!!!

 

 


 

Vanaf 8 juni is Manege De Schakel van start gegaan, om alles goed en gezellig te laten verlopen zijn er uiteraard huis- en rijbaan regels, deze te zijn te vinden onder de betreffende 'kopjes'.


Omdat we als Giessenruiters gebruik mogen gaan maken van alle rijbanen zijn ook daar richtlijnen voor opgesteld die te vinden zijn onder het kopje 'Gebruik rijbanen'.

 

Voor een soepel verloop van alle activiteiten is er een app te downloaden op je telefoon.

 


  

Er staat een vernieuwde les indeling (01-09) onder 'instructie'!!!

 


Yehhhh!!!

Het is weer gelukt om paardenaccomodatie 'De Dop' https://www.paardenaccommodatiedop.nl/ 

te boeken voor een nieuwe versie van 'Giessenruiters on tour'!

Onderstreep 10, 11 en 12 mei 2019 vast dik in je agenda om mee te gaan met het gezelligste en mooiste paarden uitje van de Giessenruiters!!