Home
Nieuws
Lidmaatschap
Instructie
Activiteiten
 KNHS wedstrijden
Gebruik rijbanen
Huis/rijbaan regels
Formulieren
Missie en Visie
Contact
Sitemap

 Bij de dinsdagavond les van 18.45 tot 19.30 uur is een plaatsje vrijgekomen, als je interesse hebt laat dit aan Petra Aanen weten!

 


 Onderlinge wedstrijd Giessenruiters zaterdag 19 september!

 

Wij willen alle leden van de Giessenruiters uitnodigingen voor de laatste onderlinge wedstrijd van dit jaar. Gelukkig eindelijk weer een ‘normale’ wedstrijd op het terrein van Manege de Schakel J.

 

Je kunt je opgeven voor dressuur, bixie, springen en mennen. We rijden de proefjes van de maand september zoals aangegeven door de KNHS. Het springparcours zal ter plaatse bekend gemaakt worden.

 

Door dit bijzondere seizoen hebben we de clubkampioenschappen een beetje aan moeten passen. Voor springen en mennen is geen clubkampioenschap mogelijk. Voor de dressuur geld dat als je minimaal 1 online wedstrijd hebt meegedaan en deze zaterdag mee doet, je mee dingt naar het clubkampioenschap 2020.

 

We hopen er met elkaar, deelnemers en publiek, een hele gezellige dag van te maken. Omdat de vereniging dit jaar 75 jaar bestaat en we het leuk vinden om iedereen weer te zien zorgen wij voor een lekkere lunch voor alle aanwezige leden.

 

De defintieve startlijst staat op facebook en instagram!

 

Wij hebben er zin in en hopen jullie allemaal te zien 19 september!

De activiteitencommissie: Esther, Enya, Joelle, Joscelyn, Kim, Malinda en Rianna.

 

PS: ook hierbij de oproep om afstand te houden van elkaar, met 1 begeleider te komen en met maximaal 3 personen in de kantine aanwezig te zijn. Zo houden we het voor iedereen veilig.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
PSV de Giessenruiters  | giessenruiters@hotmail.com