Home
Nieuws
Lidmaatschap
Instructie
Lesindeling
Activiteiten
 KNHS wedstrijden
Gebruik rijbanen
Huis/rijbaan regels
Formulieren
Missie en Visie
Contact
Sitemap

Instructie:

Er zijn bij PSV de Giessenruiters verschillende vormen van instructie mogelijk te weten:

- ponylessen

- paardenlessen

- menlessen

- springlessen

 

* De ponylessen worden gegeven in verschillende groepen, ingedeeld op nivo, op maandagavond van 18.30 tot 19.15 uur en van 19.15 tot 20.00 uur  en op donderdagavond van 18.30 tot 19.15 uur van 1 februari tot 1 december.  De instructrice van deze lessen is Jessica, zij heeft ruime ervaring in geven van lessen aan kinderen en tieners en rijd zelf in de klasse Z1.

De lessen vinden plaats in de grote 20x60, afgesloten rijbaan van Manege de Schakel waarbij de groepen bestaan uit maximaal 6 combinaties.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaresse Petra Rietveld of met Petra Aanen.

 

* De paardenlessen worden gegeven in verschillende groepen, op dinsdagavond van 18.45 tot 19.30 uur, op woensdagavond van 19.30 tot 20.15 uur en van 20.15 tot 21.00 uur, op donderdagochtend van 11.15 tot 12.00 uur en op donderdagavond van 19.30 tot 20.15 uur van 1 februari tot 1 december.

De instructrices van deze lessen zijn Kelly van de Bergh (woensdag en donderdag) en Danielle La Soe (dinsdag), zij hebben ruime ervaring in het geven van lessen op veel verschillende nivo's en rijden zelf meerdere dressuurpaarden op verschillende nivo's.

De lessen vinden plaats in de grote 20x60, afgesloten rijbaan van Manege de Schakel waarbij de groepen bestaan uit maximaal 4 combinaties.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaresse Petra Rietveld of met Petra Aanen

 

* De menlessen worden gegeven in verschillende groepen op dinsdagavond van 19.30 tot 20.15 uur en van 20.15 tot 21.00 uur van 1 april tot 1 november.

De lessen vinden plaats in de grote 20x60, afgesloten rijbaan van Manege de Schakel waarbij de groepen bestaan uit maximaal 3 mencombinaties.

Voor meer informatie over de menlessen kunt u contact opnemen met Petra Rietveld of Petra Aanen 

 

* De springlessen worden gegeven op basis van interesse in het zomerseizoen, houd de faceboekpagina of op deze website 'nieuws' in de gaten voor meer informatie.  

 

Om de lessende leden nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we een

'Whis instructie set' aangeschaft waardoor de communicatie tussen instructrice en lessers makkelijker en duidelijker verloopt.

Vanwege hygienische redenen kunnen lesleden ervoor kiezen om eigen (telefoon)oortjes te gebruiken, zelf oortjes te bestellen via internet of oortjes voor € 10 te kopen via de instructrice (overmaken op NL53 RABO 0301 9623 32 tnv PSV de Giessenruiters)

 

Onze instructeurs zijn uiteraard allemaal in het bezit van de benodigde diploma's en beschikken over veel praktijkervaring. 

 

U bent van harte welkom om te komen kijken bij onze lessen en mocht u besluiten om u aan te melden voor één van de lessen dan kunt u dat doen via 'Formulieren' op deze website.
Top
PSV de Giessenruiters  | giessenruiters@hotmail.com